Indien u een bestelling plaatst bij DeKlompjeswinkel.nl dan verklaart u zich akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

ORDERBEVESTIGING
Wanneer u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de bestelde artikelen, de kosten hiervan en eigen contactgegevens.

BESTELLEN EN BETALING
Na ontvangst van de orderbevestiging dient u het totaalbedrag van de bestelling binnen veertien dagen over te maken naar bankrekeningnummer 15.40.70.009 ten name van Cuba V.O.F. DeKlompjeswinkel.nl in Budel. U kunt ook direct betalen met iDEAL, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht! Hoe werkt iDEAL? Betalen met iDEAL doet u snel en gemakkelijk in een paar stappen:

* U plaatst een bestelling van een of meerdere producten
* Kies vervolgens iDEAL als betaalmethode
* Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
* U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
* Alle betaalgegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
* Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
* U ontvangt een betaalbevestiging van uw bank
* U keert terug naar de webwinkel DeKlompjeswinkel.nl, de bestelling én betaling zijn geslaagd!

PRIJZEN
Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Prijs-, modelwijzigingen en typefouten voorbehouden.

LEVERING
U kunt 24 uur, 7 dagen in de week uw bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt door DeKlompjeswinkel.nl verwerkt van maandag t/m zondag, van 08.00-23.00 uur. Zodra het bedrag is ontvangen gaan wij over tot levering van uw bestelling. Mits de bestelde artikelen voorradig zijn bij onze leverancier wordt uw bestelling door ons binnen ca. 8 dagen de bestelling bij postvervoerder PostNL aangeboden ter verzending. Voor bestellingen met als eindadres België gebruiken wij Bpost. U krijgt een bericht per e-mail zodra uw bestelling verstuurd is. Is een bepaald product niet direct op voorraad dan wordt het een nalevering. Dit houdt in dat de fabriek uw artikelen nog moet produceren. Wij doen altijd onze uiterste best uw bestelling binnen de regel van 14 werkdagen af te leveren, echter hebben we te maken met handgemaakte producten en kunnen we het gestelde termijn niet altijd garanderen. U krijgt altijd een bericht als de levering wat langer duurt dan wij op voorhand hebben aangegeven. Na verzending van uw bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Om 16.00 uur worden bestellingen aangeboden aan de postvervoerder. Pakketpost wordt over het algemeen binnen 1 à 2 werkdagen aan u geleverd.

U kunt ook uw bestelling komen ophalen op onze afhaallocatie in Budel (Provincie Noord-Brabant) en ter plekke afrekenen, of het factuurbedrag vooraf per bank overmaken. Wij beschikken niet over een pinautomaat, gelieve daarom contant af te rekenen. Een bestelling kan alleen opgehaald worden nadat hiervoor een afspraak is gemaakt en door de DeKlompjeswinkel.nl is bevestigd. We nemen per e-mail of telefonisch contact met u op wanneer uw bestelling klaar staat.

VERZEND- EN VERPAKKINGSKOSTEN
DeKlompjeswinkel.nl rekent géén verzend- en verpakkingskosten door aan de klant!

RUILEN, RETOURNEREN EN HERROEPINGSRECHT
U bent uiteindelijk degene die bepaalt of het door u bestelde artikel aan uw verwachtingen voldoet. U heeft veertien dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen of retourneren van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongebruikt en in de originele verpakking verkeren. U kunt dan kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment. Wilt u uw aankoop ontbinden na ontvangst van de goederen dan kunt u gebruik maken van uw "herroepingsrecht". Conform de wet "Koop op afstand" heeft u na ontvangst van de goederen 14 werkdagen de tijd om uw koop te ontbinden, zonder opgaaf van reden. Klompen met natuurlijk vel, die speciaal voor u op foto besteld worden zijn hiervan uitgesloten en kunnen niet teruggestuurd worden. De zichttermijn van 14 werkdagen gaat in op het moment dat u de goederen in ontvangst neemt en wij aan onze verplichtingen hebben voldaan. U dient de aangekochte artikelen te retourneren waarna wij de bestelde artikelen hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug op uw rekening. Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze verzendkosten voor rekening van de klant zijn. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor rekening van de klant. Dit geldt ook wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht. TIP: Bij ruiling duidelijk naam en adres en nieuw artikel vermelden.

GARANTIE EN KLACHTEN
Heeft u klachten met betrekking tot de geleverde artikelen? Neemt u dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. In principe heeft u 1 jaar standaard garantie op uw klompen, deze gaat in bij het in ontvangst nemen van uw product. Onder voorbehoud van voorwaarden.

VERVOERSSCHADE
Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met u worden gemaakt over het retourneren van de zending en uw producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: verzuimt u ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doet u dit te laat dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij u de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen. Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk stellen voor de ontstane schade.

OVEREENKOMST
Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

PRIVACYVERKLARING
DeKlompjeswinkel.nl verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact
Heeft u vragen naar aanleiding van wat u op onze site gezien of gelezen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar info@deklompjeswinkel.nl.

Vestigingsadres DeKlompjeswinkel.nl:
Nieuwstraat 30b
6021 HS Budel

KVK: 17059397 | BTW: NL8045.84.965B01(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2024 DeKlompjeswinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel